Bemutatkozás

Keszi Panzió A nyugalom szigete a főváros közelségében

Panziónk már több, mint 10 éve családi vállalkozásként indult és mára örömmel mondhatjuk, hogy többszáz vendég gazdagodhatott élményekkel nálunk. Nagy kert, terasz, kényelmes szobák várják a hozzánk látogatókat, sőt a sváb hagyományokba is betekintést nyújthatnak a panzió-szerte felbukkanó emlékek és tárgyak. Járjanak nálunk átutazóként vagy visszatérő ismerősként, mi azon dolgozunk majd, hogy itt tartózkodásuk a lehető legkellemesebb legyen.

Budapesthez közel

Panziónk elhelyezkedésénél fogva ideális szállás, hisz a nyüzsgő Budapest összes előnyét élvezheti, miközben nyugodtan pihenet egyedülállóan kedves kiszolgálás mellett a fővárostól csupán 2km-re.

Panziónk Budapest felől (Széll Kálmán tér) autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, így kiváló bázisa lehet a főváros felfedezésének.

A 22-es autóbusz egyik megállója mindössze 3 percre található (jegyautomatával is felszerelt).

st-istvan-984026_640

Parkos környezetben

Panziónk budakeszi szívében, ugyanakkor hatalmas kerttel és szőkőkúttal várja az ide látogatókat. A terasz, a fák és az udvar kiváló helyszíne lehet a családi kikapcsolódásnak, melyet többféle játékkal is igyekszünk biztosítani. A kert rendjére 3 cicánk felügyel minden nap.

kertes környezet

Aktív pihenés

A János-hegy és a környező erdők közelsége remek lehetőségekkel szolgálnak az aktív pihenésre vágyóknak. A kiépített, erdei ösvényeken az Erzsébet-kilátó akár gyalog is megközelíthető, sőt a gyermekvasúttal ez az út még kalandosabb is lehet. Több lovarda is működik Budakeszin, illetve a környező településeken, a farkashegyi reptéren pedig akár magasból is megcsodálható a táj – a vitorlás repülők segítségével.

Tippjeink a főváros felfedezéséhez:

 • Erzsébet-kilátó
 • Budakeszi kálvária
 • Budakeszi Vadaspark
 • Zsámbéki romtemplom
 • Budavári Palota
 • Libegő
 • Pálvölgyi barlang
 • Halászbástya
 • Margitsziget
 • Budapest híres fűrdői
 • Dunai sétahajózás
budapest-2030015_640

Gasztronómia

Budapesten természetesen számos étterem várja a látogatókat, Budakeszin pedig akár a sváb hagyományok által ispirált ételekbe is belekóstolhatnak. A panziótól csupán néhány száz méterre, gyalog is kényelmesen megközelíthető pékség és több étterem is található. Néhány ajánlatunk:

food-3035432_640

Szolgáltatások A még kényelmesebb pihenésért.

Kerti terasz

Kellemes pihenés a szökőkút csobogása mellett.

Parkoló

Ingyenes, zárt parkoló a panzió területén. Kényelmes érkezés és indulás.

WIFI

Ingyenes wifi a panzió egész területén. Ossza meg élményeit bármikor!

Reggeli

Választható, kibővített svédasztalos reggeli, helyi psecialitásokkal.

Kikapcsolódás

Televízió minden szobában, idegeny nyelvű csatornákkal is.

Családbarát

Hatalmas kert és terasz áll a gyerekek és felnőttek rendelkezésére.